Brawl Star





Brawl Stars: hra od vývojářů Clash of Clans má opět zaděláno na ...
brawl star logo

Brawl Stars je střílečka pro více hráčů dostupná zdarma. Žánrově jde o kombinaci strategie a střílečky. Vyvinula ji finská společnost Supercell a pro Android a iOS ji i sama 15. června 2017 vydala.
Brawl Stars
VývojářSupercell
VydavatelSupercell
Datum vydání15. června 2017
Žánryakční počítačová hra
masivně multiplayerová online hra
multiplayer online battle arena
Herní módyhra jednoho hráče
multiplayer videohra

Hra

Ve hře se nachází několik hratelných herních módů, které se neustále co 24 hodin mění (v intervalech 6 hodin). Lzde zde hrát za různé postavy (brawlery). Ty padají buď z boxů, nebo se dostávají za trofeje. Trofeje se získávají vyhráváním a naopak ztrácí prohráváním. Každá postava má svůj útok a speciální schopnost. Útoky mají většinou tři náboje, každý náboj se po použití musí dobíjet určitou dobu, a to podle dané postavy. Speciální schopnosti se nabíjí poškozováním nepřátel (Výjimku tvoří Darryl, kterému se nabijí schopnost i pasivně, v průběhu času). Z boxů zároveň padají i Power pointy na postavy. Jakmile jich získáte dostatek, můžete si za zlaťáky (goldy) vylepšit hrdinu na další Power level a tím mu zvýšit životy a poškození. Když váš brawler dosáhne Power levelu 7, tak už na něj můžete získat Gadget. Gadgety jsou speciální schopnosti brawlerů a můžete je použít pouze třikrát (až na výjimky) za jednu hru. Gadgety mají také své vlastní tlačítko a je 2 % šance je získat. Jakmile jste na Power levelu 9, z boxů už nepadají na danou postavu Power pointy, ale máte 1% šanci, že vám padne Star Power (který zvedne postavu na maximální Power level 10). Star powery přidávají schopnostem postav speciální vlastnosti.



Měny ve hře


Ve hře se nachází několik herních měn, které slouží k různým věcem.
Zlaťáky (Coiny) – Základní měna. Získávají se z boxů nebo si je lze koupit za gemy. Používají se pro zvýšení power levelu na postavy, zakoupení Star poweru, Gadgetu nebo power pointů v obchodě.
Drahokamy (Gemy) – je 9 % šance, že z Brawl Boxu padnou gemy. Jinak je lze koupit za reálné peníze. Na menší množství gemů je vyšší šance. Urychlují postup hrou, ale zároveň si za ně hráč může koupit skiny (viz níže), postavy nebo boxy.

Postavy (Brawleři)

Ve hře se nachází spousta postav. Některé lze získat za dosažení určitého počtu trofejí – Common (Trophy Road – světle modrá), jiné z boxů podle rarity (vzácnosti) – Rare (zelená), Super rare (tmavě modrá), Epic (fialová), Mythic (červená), Legendary (žlutá). Čím vzácnější je postava, tím je menší šance nato, aby ji hráč získal.


JAK DOSTAT VŠECHNY LEGENDY V BRAWL STARS! - YouTube | Youtube ...


legendy= Leon, Spike, Crow



  • Shelly je postava, se kterou každý hráč začíná a má ji hned od začátku. Je to holka s fialovými vlasy a žlutou šálou. Její hlavní útok je brokovnice, která je určená na krátkou–střední vzdálenost. Její speciální schopnost je velice silná střela, která udělí vysoké poškození, odhodí nepřátele a zničí zdi. Její Gadget je Fast Forward a její Star Powery jsou Shell Shock a Band Aid.
  • Nita je oblečená v medvědím kostýmu. Hráč ji získá za 10 trofejí, tudíž je to jedna z nejzákladnějších postav. Její útoky jsou kousky kamenů, které posílá vpřed. Její speciální schopností je její nejlepší přítel – Méďa, kterého vyvolá a on pronásleduje nejbližšího hráče. Její Gadget je Bear Paws a její Star Powery jsou Bear With Me a Hyper Bear.
  • Colt je pistolník v modré vestě s hvězdou na zádech. V ruce má 2 revolvery. Ty používá jako základní útok. Jeho speciální schopnost jsou silné střely, které prorážejí zdi a dávají poškození. Získáte ho za 60 trofejí. Jeho Gadget je Speedloader a jeho Star Powery jsou Slick Boots a Magnum Special.
  • Bull je motorkář s koženou vestou a brokovnicí. Hráč ho dostane od 250 trofejí. Zmiňovaná brokovnice je i jeho hlavní útok, na rozdíl od Shelly je na mnohem kratší vzdálenost, ale s větším poškozením. Speciální schopnost ho rozběhne vpřed, proráží zdi a odhazuje nepřátele. Jeho Gadget je T-Bone Injector a jeho Star Powery jsou Berserker a Tough Guy.
  • Jessie lze získat za 500 trofejí. Je to inženýrka s magnetickou zbraní, která střílí elektřinu, jenž se odráží od nepřátel. Její speciální schopnost je její pejsek Scrappy, který střílí po nepřátelích. Její Gadget je Spark Plug a její Star Powery jsou Energize a Shocky.
  • Brock je kluk s raketometem ve stylu rádia. Ten dokáže střílet na velkou dálku, ale pomaleji přebíjí. Speciální schopností může vybombardovat určitou oblast salvou raket. Získáte ho za 1000 trofejí. Jeho Gadget je Rocket Laces a jeho Star Powery jsou Incendiary a Rocket No. Four.
  • Dynamike je starý horník s dynamitem. Lze ho získat za 2000 trofejí. Jeho hlavní útoky jsou dva dynamity, které po chvíli vybouchnou. Může je i házet přes zeď. Jeho speciální schopnost je sud s dynamitem, který po chvíli vybouchne a odhodí nepřátele. Jeho Gadget je Fidget Spinner a jeho Star Powery jsou Dyna–Jump a Demolition.
  • Bo je lovec s klasickým lukem. Jeho hlavní útok je 3 – šípová salva. Jeho speciální schopnost jsou 3 miny, které vyhodí a ty se po chvíli zneviditelní. Pokud na ně nepřítel šlápne, tak po chvilce vybouchnou a udělí poškození. Boa dostanete za 3000 trofejí. Jeho Gadget je Super Totem a jeho Star Powery jsou Circling Eagle a Snare a Bear.
  • Tick je pirátský robot. Je za 4000 trofejí. Jeho hlavní útok jsou tři miny, které hodí a ty vybouchnou buďto po pár vteřinách, nebo pokud na ně někdo šlápne. Jeho super útok je jeho vlastní hlava, která pronásleduje nejbližšího nepřátele a vybouchne. Jeho Gadget je Backup Mine a jeho Star Powery jsou Well Oiled a Automa–Tick Reload.
  • 8–Bit je herní automat. Dostanete ho za 6000 trofejí. Jeho hlavní zbraň je pistole, střílející lasery. Jako super útok hodí booster, který jemu a jeho spoluhráčům zvýší poškození, které dávají. Jeho Gadget je Cheat Cartridge a jeho Star Powery jsou Boosted Booster a Extra Life.
  • Emz je mumie, která zbožňuje sociální sítě. Její hlavní útok je sprej na vlasy. Její super útok je velký kruh, který vytvoří kolem sebe a ten nepřátele zpomalí a dává jim poškození. Je to poslední postava z Trophy Road a získáte ji za 8 000 trofejí. Její Gadget je Friendzoner a její Star Powery jsou Bad Karma a Hype.
RARE – Přibližná šance z boxu 2 %
  • El Primo je mexický zápasník. Jeho hlavní útok jsou pěsti, se kterými boxuje nepřátele. Jeho super útok je skok. Pokud skočí na nepřátele, odhodí je a dá jim poškození. Super útok můžete použít i k rychlému útěku. Jeho Gadget je Suplex Supplement a jeho Star Powery jsou El Fuego a Meteor Rush.
  • Barley je barman, který jako hlavní útok hází lahve s jedem. Lahve po sobě nechávají malý kruh, co dává poškození. Jeho super útok je hod více lahví najednou, na určitou oblast. Jeho Gadget je Sticky Syrup Mixer a jeho Star Powery jsou Medical Use a Extra Noxious.
  • Poco je mexická smrtka s kytarou. Jeho hlavní útok jsou zvuky kytary, které poškozují nepřátele. Jeho super útok je také zvuk kytary, kterým na rozdíl od hlavního útoku vyléčí sebe a všechny spoluhráče v dosahu. Poco je jedna z nejslabších postav. Jeho Gadget je Tuning Fork a jeho Star Powery jsou Da Capo! a Screeching Solo.
  • Rosa je žena z džungle. Její hlavní útok je podobný El Primovi, zato má ale delší dosah. Speciální schopnost je rostlinný štít, který snižuje poškození, které Rosa dostane. Její Gadget je Grow Light a její Star Powery jsou Plant Life a Thorny Gloves.
SUPER RARE – Přibližná šance z boxu 1 %
  • Rico je ostrostřelec. Jako hlavní útok střílí malé žvýkačky, které se mohou odrážet od zdí. Jeho super útok je větší salva odrážejících se žvýkaček, které dávají poškození. Jeho Gadget je Multiball Launcher a jeho Star Powery jsou Super Bouncy a Robo Retreat.
  • Darryl je pirátský robot schovaný v sudu. Jeho zbraní je dvojitá brokovnice na velmi krátkou vzdálenost. Při super útoku se schová do sudu a jede vpřed, přičemž se odráží od stěn. Darrylovi se jako jediné postavě ve hře nabíjí super útok sám od sebe, zato je na kratší vzdálenost. Jeho Gadget je Recoiling Rotator a jeho Star Powery jsou Steel Hoops a Rolling Reload.
  • Penny je pirátka. Jako hlavní útok střílí měšce se zlaťáky. Pokud něco/někoho zasáhne, tak se měšce rozpadnou na zlaťáky a ty dají dvojnásobné poškození (pokud stojí dva protihráči za sebou a střílíte po tom vpředu, tak první umře ten vzadu). Super útok je dělo, které střílí koule po nepřátelích v dosahu. Její Gadget je Pocket Detonator a její Star Powery jsou Last Blast a Balls of Fire.
  • Carl je hornický robot, který jezdí ve svém vozíku. Jeho hlavním útokem je krumpáč. Na rozdíl od ostatních nemá 3 náboje, ale jen jeden. Jeho krumpáč se chová jako bumerang. Jeho krumpáč se vrátí pokud se dotkne zdi nebo dosáhne maximální vzdálenosti při útoku. Při super útoku se Carl roztočí a dává postavám kolem sebe poškození. Také se mu zvýší rychlost. Jeho Gadget je Heat Ejector a jeho Star Powery jsou Power Throw a Protective Pirouette.
  • Jacky je holka se sbíječkou. Při jejím hlavním útoku není potřeba mířit, protože pouze dá poškození na protihráče blízko ní. Její super útok funguje podobně jako u Tary - vytvoří kolem sebe kruh, vtáhne všechny protihráče v dosahu do středu a dá jim poškození. Její Gadget je Pneumatic Booster a její Star Power. 
Já brawl star hraju přes rok. Na hru mě naved můj kamrád Pepa,kterýho tím zdravím. ,,Čau Pepo.
Já mám 23 brawlerů.
Shelly
Nita
Colt
Bull
Jessie
Brock
Dynamike
Bo
Tick
8-Bit
El Primo
BARLEY
POCO
ROSA
RICO
DARRYL
PENNY
CARL
JACKY
PIPER
FRANK
GENE
LEON













Brawl Stars | O2 Knihovna









































Komentáře

Oblíbené příspěvky